Over Coil Supply Center – Uw staalpartner

  coil-about

  Coil Supply Center, onderdeel van ArcelorMittal Construction Nederland, is leverancier van zowel sendzimir verzinkte als gelakte coils. Dit coilmateriaal bieden wij aan op coil, als vlakke plaat, of gewalst tot diverse profielen. Daarnaast leveren wij uit voorraad een breed assortiment sandwichpanelen.

  Doordat Coil Supply Center onderdeel is van ArcelorMittal Construction Nederland hebben wij een directe beschikbaarheid van ArcelorMittal materiaal dat wekelijks wordt aangevuld. Het coilmateriaal is verkrijgbaar in de bekende coatings en kleuren van ArcelorMittal, zoals Hairplus, Hairultra, Hairexcel, Plastisol etc.

  Naast de directe beschikbaarheid van coilmateriaal bieden wij u overige voordelen, zoals:

  • Mogelijkheid tot afname van kleine volumes
  • Breed scala aan coatings en kleuren
  • Materiaal eventueel leverbaar als vlakke plaat of als profiel gewalst
  • Interessante coil prijs zonder diverse toeslagen
  • Mogelijkheden tot zelf afhalen in Tiel
  • Lage additionele transportkosten gezien onze centrale locatie in Tiel
  • Wekelijkse update per e-mail over de beschikbaarheid van nieuw materiaal

  Graag informeren wij u nader over onze mogelijkheden.

  U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0344-636933
  of per e-mail op info@coilsupplycenter.com

  coil-abou-2

  Visie

  Coil Supply Center behoort tot ArcelorMittal Construction Nederland en is onderdeel van ’s werelds grootste staalproducent ArcelorMittal.

  Wij staan voor duurzaam staal. Aan de markt voor eindbewerking van stalen producten voor gevels, daken, vloeren en plafonds, kunnen wij kwaliteit leveren voor de beste eindproducten.

  Onze benaderingswijze is gericht op duurzame, milieuvriendelijke eindproducten door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

  Uw specificaties en wensen staan voorop wat inhoud dat wij de vlakke platen in de gewenste lengte kunnen leveren, de coils in een breed scala aan kleuren en coatings aan kunnen bieden, met vlotte levertijden werken én tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

  Kortom: uw partner in staal!

  Staal

  in coil en vlakke platen

  Coil, oftewel staal wat geproduceerd is op een rol hebben wij altijd op voorraad en is te leveren in verzinkt en voorgelakt staal. Coil Supply Center levert ook vlakke platen in de gewenste lengte en diverse diktes. Wij zijn onderdeel van ArcelorMittal Construction Nederland en gebruiken daardoor voor al onze producten duurzaam, recyclebaar en gerecycled staal.

  Snelle levering

  en scherpe prijzen

  Voor het produceren van uw stalen profielen en platen hebben wij een grote voorraad platen van waaruit we binnen 48 uur aan u kunnen leveren. U heeft ook de optie om de baby coil en vlakke platen af te halen bij onze vestiging in Heteren. Door de centrale locatie in Nederland kunnen we de transportkosten laag houden en mede daardoor scherpe prijzen bieden.

  Verzinkt & voorgelakt

  staal in diverse kleuren

  Het materiaal van de stalen baby coils is afkomstig van ArcelorMittal, ‘s werelds grootste staalproducent, waar Coil Supply Center een onderdeel van is. Ons coilmateriaal is verkrijgbaar in coatings en kleuren van ArcelorMittal waaronder metallic kleuren, sterke coatings voor agressieve omgevingen, coating met een zeer goede corrosie bescherming voor de agrarische sector, etc.