Vlakke platen

  vlakke-staalplaten

   

  Bij Coil Supply Center kunt u ook terecht voor uw vlakke platen, die bewerkt kunnen worden voor eindproductie van bijvoorbeeld sandwichpanelen en verschillende profielen voor gevels, wanden, plafonds en vloeren.

  Wij hebben een zeer ruime sortering stalen platen op voorraad in diverse diktes, kleuren en coatings. U kunt deze vlakke platen bestellen in de door u gewenste lengte.

  Vanuit onze voorraad platen kunnen wij desgewenst binnen 48 uur leveren tegen zeer scherpe prijzen.

  Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

  U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0344 636933
  of per e-mail op info@coilsupplycenter.com

  Visie

   

  Coil Supply Center behoort tot ArcelorMittal Construction Nederland en is onderdeel van ’s werelds grootste staalproducent ArcelorMittal.

  Wij staan voor duurzaam staal. Aan de markt voor eindbewerking van stalen producten voor gevels, daken, vloeren en plafonds, kunnen wij kwaliteit leveren voor de beste eindproducten.

  Onze benaderingswijze is gericht op duurzame, milieuvriendelijke eindproducten door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

  Uw specificaties en wensen staan voorop wat inhoud dat wij de vlakke platen in de gewenste lengte kunnen leveren, de coils in een breed scala aan kleuren en coatings aan kunnen bieden, met vlotte levertijden werken én tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

  Kortom: uw partner in staal!