Coatings & Kleuren

  kleuren_coatings

  Coil Supply Center is leverancier van coils. Dit materiaal is afkomstig van ArcelorMittal, ‘s werelds grootste staalproducent. Wij hebben een groot aantal rollen staal op voorraad. De coils zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en voorgelakt staal voorzien van een interieurcoating, polyestercoating, pvdf coating, polyurethaan coating of een plastisol coating.

   

  COLOR_ISSIMECOLOR_ARVALCoatings & Kleuren:
  Klik voor de mogelijkheden op de kleurenkaarten links. Afhankelijk van de toepassing kiest u voor een bepaalde coating. Wij adviseren u hier graag nader over.

  Kleursample aanvragen?
  Klik hier


   

   

  Hairplus 25
  Hairplus is een 25μ polyester coating en kan worden gebruikt in normale atmosferische omstandigheden. Hairplus biedt een breed assortiment aan kleuren, waaronder metallic kleuren.

  Hairultra 35
  De Hairultra 35µ polyester coating kan gebruikt worden in zonnige en corrosiegevoelige omgevingen. In agressievere omgevingen wordt een sterkere coating, zoals Hairexcel aanbevolen.

  Hairexcel 60
  Hairexcel is een duurzame polyurethaan coating met een totale laagdikte van 60 micron. Hairexcel is bij uitstek geschikt in agressievere omgevingen, zoals in de agrarische sector of in kustgebieden. Hairexcel is een gladde coating met een zeer fijn korrelaspect.

  Solano 200:
  Solano is een 200 micron plastisol coating en bestaat uit een primer van 5 micron en een thermoplastische PVC toplaag van 200 micron. Solano biedt een zeer goede corrosie bescherming en een hoge krasvastheid. De coating heeft een lederstructuur en wordt veel toegepast in de agrarische sector.

  Interieur 12:
  Interieur is een coating voor binnentoepassingen met een polyesterafwerking van 12µ, rechtstreeks aangebracht op de drager. De interieurcoating heeft bij benadering de kleur Ral 9002.

  Indaten®:
  Het weervaste Indaten® (in de markt beter bekend als CorTen) is als een goede wijn: het wordt alleen maar beter door de jaren heen.
  Bij blootstelling aan de omgeving krijgt dit magische staal een prachtige koperachtige kleur. De eerste oxidatielaag verschijnt al in de eerste
  weken en het materiaal krijgt zijn uiteindelijke kleur binnen 1-2 jaar

  Magnelis® :
  Magnelis® is een innovatieve metallische bekleding die in de meest veeleisende omgevingen corrosieweerstand biedt. Magnelis® is maar liefst 10 keer beter bestand tegen corrosie dan verzinkt staal.

  Sendzimir verzinkt (SV):
  Onze coils zijn tevens verkrijgbaar in SV materiaal. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende staaldiktes.

  Visie

   

  Coil Supply Center behoort tot ArcelorMittal Construction Nederland en is onderdeel van ’s werelds grootste staalproducent ArcelorMittal.

  Wij staan voor duurzaam staal. Aan de markt voor eindbewerking van stalen producten voor gevels, daken, vloeren en plafonds, kunnen wij kwaliteit leveren voor de beste eindproducten.

  Onze benaderingswijze is gericht op duurzame, milieuvriendelijke eindproducten door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

  Uw specificaties en wensen staan voorop wat inhoud dat wij de vlakke staalplaten in de gewenste lengte kunnen leveren, de coils in een breed scala aan kleuren en coatings aan kunnen bieden, met vlotte levertijden werken én tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

  Kortom: uw partner in staal!